Bambuko ekstraktas - skambi frazė ar neperdėtai naudingas ingredientas?

Sužinokite! Ką teigia mokslas ir klientų atsiliepimai. 

Bambuko ekstraktas veido odos priežiūroje: Stangrumas, elastingumas ir sveikumas. 

Bambukas (angl. Bambusa Arundinacea Stem Extract) yra laikomas universaliu augalu, kuris yra labai vertinamas ir gali būti naudojamas labai įvairiais būdais ir pritaikomas daugelyje sričių, tarp kurių ir plaukų ir veido odos priežiūrai. Jis taip pat yra naudingas ir mus supančiai aplinkai, todėl savo veido odos priežiūroje naudojant bambuko ekstraktą ar produktus, kurių sudėtyje yra šio augalo, kartu prisidedama ir prie aplinkos išsaugojimo.

Iš ko sudarytas bambuko ekstraktas?

Bambuko ekstrakto sudėtyje yra daug įvairių medžiagų, kurios labai naudingos veido odai. Pagrindinės iš jų yra:

  • Vitaminas C: Vitaminas C yra labai naudingas visam organizmui ir veido odai. Jis yra galingas antioksidantas, kovojantis su uždegimais ir skatinantis kolageno gamybą odoje.
  • B grupės vitaminai: Bambuko ekstrakto sudėtyje yra keletas B grupės vitaminų, kurie prisideda prie odos sveikatos, atitolina senėjimo procesus, užkerta kelią uždegimams ir drėkina odą.
  • Vitaminas E: Šis vitaminas yra naudingas veido odai, saugantis ją nuo kenksmingų UV spindulių poveikio.
  • Silicio dioksidas: Bambuko ekstrakte yra natūralaus silicio dioksido, kuris skatina kolageno gamybą, suteikia odai stangrumo ir elastingumo.
  • Fenolinės rūgštys ir flavonoidai: Šios medžiagos pasižymi antioksidantinėmis savybėmis ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio.
  • Ligninas: Tai dar viena antioksidantinė medžiaga, kuri padeda kovoti su odos senėjimu ir saulės spindulių daroma žala.

Bambuko ekstraktas nėra naudingas tik veido odai, bet taip pat turi daugybę privalumų plaukų priežiūrai. Šis natūralus ingredientas gali padėti jūsų plaukams tapti stipresniais, minkštesniais ir blizgesniais. 

Kokią naudą Bambuko ekstraktas suteikia plaukų priežiūros priemonėse?  

1. Stiprina plaukus: Bambuko ekstraktas yra turtingas silicio dioksido šaltinis, kuris padeda skatinti kolageno gamybą plaukuose. Kolagenas yra svarbus baltymas, kuris padeda išlaikyti plaukus stiprius ir elastingus. Plaukai, kuriuose yra daugiau kolageno, yra mažiau linkę trūkinėti ir lūžti.

2. Minkština plaukus: Bambuko ekstraktas turi drėkinamųjų savybių, kurios padeda minkštinti plaukus. Tai ypač naudinga sausiems ir pažeistiems plaukams, kurie gali būti linkę trūkinėti ir atrodyti šiurkščiai. Bambuko ekstraktas prisideda prie to, kad plaukai būtų švelnesni ir lengviau valomi.

3. Suteikia plaukams blizgesio: Silicio dioksidas bambuko ekstrakte taip pat padeda plaukams atrodyti blizgesniems. Jis lygina plaukų paviršių, dėl ko šie atspindi daugiau šviesos, suteikdami jiems natūralų blizgesį.

4. Valo plaukus: Bambuko ekstraktas taip pat gali būti naudojamas kaip valomasis šveitiklis plaukams. Jis padeda pašalinti nuo plaukų nešvarumus, produktų likučius ir perteklinį riebalų kiekį, paliekant plaukus švarius ir gaivius.

5. Apriboja plaukų slinkimą: Dėl bambuko ekstrakte esančių maistinių medžiagų, jis taip pat gali prisidėti prie plaukų stiprinimo ir mažinti plaukų slinkimą. Tai ypač svarbu tiems, kurie susiduria su plaukų slinkimu ir nori išsaugoti plaukų tankumą.

6. Maitina plaukus: Bambuko ekstraktas gali suteikti plaukams reikiamų maistinių medžiagų, kad jie būtų sveiki ir gyvybingi. Tai yra svarbu norint turėti gražius ir sveikus plaukus.

7. Atkuria plaukų žvilgesį: Bambuko ekstraktas gali padėti išlaikyti plaukų spalvą ryškią ir ilgalaikę. Jis taip pat gali būti naudojamas plaukų priežiūros priemonėse, skirtose dažytiems plaukams, kad spalva ilgiau išliktų šviežia.

8. Mažina plaukų lūžinėjimą: Silicio dioksidas bambuko ekstrakte stiprina plaukų struktūrą, todėl plaukai yra mažiau linkę trūkinėti ir lūžti.

Kodel Bambuko ekstraktas yra naudingas ne tik plaukams, bet ir veido odai?

Bambuko ekstrakto nauda veido odai:

  • Stangrumas, elastingumas ir grožis: Bambuko ekstrakte esantis silicio dioksidas padeda suteikti odai stangrumo ir elastingumo, kartu apsaugodamas ją nuo raukšlių ir suglebimo.
  • Stiprina veido odą: Bambuko ekstraktas gali sustiprinti odos apsauginį barjerą ir atkurti išorinį sluoksnį, todėl yra efektyvus gydant aknės pažeistą odą.
  • Apsaugo nuo laisvųjų radikalų: Bambuko ekstrakte esantys flavonoidai ir fenolinės rūgštys apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio, mažina raukšles ir išlaiko jos drėgmę bei elastingumą.
  • Ramina ir gydo odą: Bambuko ekstraktas turi priešuždegiminių savybių, todėl tinka jautriai odai ir padeda nuraminti bei gydyti odos problemas.
  • Antibakterinės savybės: Bambuko ekstraktas gali apsaugoti odą nuo bakterinių infekcijų.
  • Valo odą: Dėl smulkių silicio dioksido grūdelių bambuko ekstraktas gali būti naudojamas kaip valomasis šveitiklis, pašalinantis nešvarumus ir riebalų perteklių. 

Susipažinkite su keletu VIVI produktų plaukams, kuriuose gausu bambuko ekstrakto:

1. Šampūnas plaukams su bambukų ekstraktu;

2. Prausimosi putos su bambukų ekstraktu;

3. Serumas plaukams su bambukų ekstraktu; 

Užsiregistruokite ir gaukite išskirtinius pasiūlymus visiems VIVI produktams. Registruokitės čia.  

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti